TUOTTEET:

Kaikki tuotteemme on valmistettu EU:n alueella, pääosin Suomessa. Myös tuontituotteiden valmistuksessa noudatetaan siis EU:n elintarvikelainsäädäntöä. Asiakkaille räätälöidyissä tuotteissa (logopainatukset kääreisiin, personoidut pakkaukset jne.) pidätämme oikeuden toimittaa 15 % yli tai alle tilatun määrän. Tuotteiden säilyvyysaika on useimmiten n.  12 kk, ellei tuotteen / tilauksen yhteydessä ole muuta mainittu. Suklaat ja suklaata sisältävät tuotteet tulee varastoida asianmukaisesti n. 16 - 20 asteisessa ja kuivassa tasalämpöisessä tilassa. Piilevää tuotevirhevastuuta emme kanna väärin varastoiduista tuotteista.

HINNAT:

Palvelun kautta voi tehdä tilauksia tai jättää tarjouspyyntöjä, jotka käsitellään jälleenmyyjillämme.

Vaikka Promotuksen tarkoituksena on aina antaa oikeat tiedot verkkosivuillaan, on mahdollista, että Verkkokaupan tuotteiden hinnoissa esiintyy virheitä. Mikäli tuote on hinnoiteltu väärin, Promotus ei ole vastuussa tuotteen toimittamisesta väärällä hinnalla tai tuotteen toimittamisesta ollenkaan.

Tuotekortissa esiintyvät hinnat ovat suuntaa antavia arvioituja toimituserien suositushintoja painotyökaluineen.  Isommat erät tarjotaan aina tapauskohtaisesti. Palvelumme tai jälleenmyyjämme vahvistavat kaikki hinnat toimituskuluineen ja tilaukset vahvistetaan erillisellä tilausvahvistuksella ja oikovedoksella, joiden tullessa hyväksytyksi on tilaus sitova. Luomalla asiakastilin voit jättää tarjouspyynnön palvelun kautta - valitse tällöin maksutavaksi lasku. Tarjouspyyynnön voi jättää myös suoraan sähköpostilla osoitteella makeiset@promotus.fi, toimitamme tarjouspyynnöt edelleen jälleenmyyjällemme.

Kaikki verkkopalvelun sivuilla esitetyt hinnat on esitetty ilman arvonlisäveroa ja rahtikuluja, EXW ja ALV 0 %. Elintarvikkeisiin lisätään 14 % ja suunnittelu-, rahti- yms. kuluihin 24 % arvonlisäveroa.  Toimituskulut (Suomessa) ilmoitetaan kassalla.

TARJOUSPYYNNÖT TAI TILAUKSET:

Voit jättää tarjouspyynnön verkkopalvelumme kautta luotuasi asiakastilin tai sähköpostilla makeiset@promotus.fi. Tarjouspyynnöt välitetään jälleenmyyjillemme käsiteltäviksi.

TOIMITUSMÄÄRÄT:

Tuotteet on hinnoiteltu toimituserittäin (hintaporras) yhtä kuvitusta kohden.  Voit tilata / pyytää tarjouksen haluamallesi määrälle valitsemalla sitä vastaavan toimituserän koon (vain kokonaiset toimituserät). Esim. makeisaski: toimituserät/ hintaportaat 1000 kpl, 3000 kpl, 5000 kpl. Jos haluat tilata samalla painatuksella 2000 kpl, tilaa 2 erää 1000 kpl:n toimituseriä. Jos taas haluat tilata yhteensä 5000 makeisaskia  kahdella eri painatuksella tulee valita joko 2000 kpl + 3000 kpl toimituserät tai 5 x 1000 kpl toimituserät ja infoa lisätietokohtaan tarkemmista toiveista.

Joitakin tuotteita on mahdollista tilata minimitilausmäärän ylitettyään myyntierittäin, joka on huomattavasti pienempi kuin hintaporras. Esim. kääremakeiset, minimitilausmäärä 30 kg + 5 kg laatikoittain . Tällöin tulee määrä käydä ilmi esim. tarjouspyynnön lisätietojen kohdalta.

Minimitilaus 500 €  alv 0 %. Asiakkaalle räätälöidyissä tuotteissa pidätämme oikeuden +-15 % yli- tai ali-toimituksiin.

PAINOAINEISTO:

Painoaineisto tulee toimittaa vektoroituna viivagrafiikkana ja kuvat 1:1 koossa. Soveltuvat tiedostomuodot grafiikkatiedostoille ovat PDF, EPS ja AI ja kuville jpeg. CMYK-painatuksissa voi kuvat toimittaa CMYK-asetuksilla. Tietyissa tuotteissa voit suunnitella painoaineiston suunnittelutyökalun avulla. Toimitamme suunnittelupohjan pyynnöstä sitä vaativien tuotteiden tilauksissa. Suunnittelupohjan voi myös ladata tuotekortin sivulta.

TOIMITUSAIKA:

Toimitusaika on useimmilla tuotteilla lähtökohtaisesti 3-4 viikkoa + rahti 3-5 pvä, jollei tuotteen yhteydessä ole muuta mainittu. Toimitusaika lasketaan alkavaksi oikovedoksen hyväksymisestä, ei tilauksen jättämisestä. Vahvistamme arvioidun toimitusajan tilausvahvistuksessa.

MAKSUTAPA:

Maksutapana on lasku myyjän tilausvahvistuksessa ilmoittamilla maksuehdoilla.