Toimitusehdot

  

TARJOUS, TILAUS SOPIMUS: Asiakas voi lähettää tarjouspyynnön verkkopalvelun kautta luotuaan asiakastilin. Myyjä tekee tarjouspyynnön perusteella  tarjouksen sitoumuksetta, välimyyntivarauksin. Tarjouksesta kehittyy tilaus, kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen dokumentoidusti ja myyjä vahvistaa tilauksen asiakkaalle esim. sähköpostilla. Myyjällä on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot. Asiakas vastaa painoaineistojen mahdollisista käyttö- ja paino-oikeuksista ja hyväksyy vedoksella painatuksen sijainnin, koon ja oikeellisuuden. Promotus Oy:lla ja sen jälleenmyyjillä on oikeus käyttää lopputuotetta, painettua pakkausta tai painettua käärettä omassa markkinoinnissaan sekä myynninedistämisessä, ellei kirjallisesti ole muuta sovittu.

Sivustollamme saattaa ajoittain olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita liittyen tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, kampanjoihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet ja puutteet sekä muuttaa tai päivittää tietoja, milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

 

HINNAT JA MAKSUEHDOT: Sivustolla mainittuihin arvioperusteisiin hintoihin ei sisälly arvonlisäveroa eikä kuljetuskustannuksia. Aloitusmaksut, filmikulut yms. on sisällytetty mainittuihin hintoihin. Myyjän mahdolliset palvelumaksut tms. lisäveloitukset eivät sisälly hintaan. Maksu tapahtuu myyjän tilausvahvistuksessa määrittämillä hinnoilla ja maksuehdoilla. Yleinen maksuehtomme on 14 pv netto laskun päiväyksestä. Ennen laskun lähetystä varmistamme tuotteiden saatavuuden ja toimitusajan. Tuotteet  toimitetaan asiakkaalle postipakettina, rahtipalveluna tai asiakkaan rahtisopimuksella. Ennakkomaksuista ei makseta korkoa mahdollisessa peruuntumistapauksessa. Räätälöidyissä kääreissä tms, pakkauksissa varaamme oikeuden +-15 % ali- ja ylitoimituksiin.

 

TOIMITUS: Myyjä toimittaa tuotteet asiakkailleen tilausvahvistuksessa määritellyn toimitusajan puitteissa EXW-toimituslausekkeella. Toimitusaika lasketaan alkavaksi painotyön vedoksen hyväksymisestä. Toimitusajoissa saattaa esiintyä vaihteluita esim. sesonkien yhteydessä tai tavarantoimittajan tuotantoaikataulujen johdosta. Toimitusajat vahvistetaan tapauskohtaisesti tilauksen yhteydessä. Verkkopalvelun kautta tehdyt tilaukset toimitetaan asiakkaalle yhteen osoitteeseen Suomen rajojen sisäpuolella, ellei muuta tilauksen yhteydessä ole sovittu. Rahdin toimittaja on vastuussa mikäli tuote vaurioituu matkan aikana tai katoaa. Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa tuotteet heti toimituksen yhteydessä ja ilmoittaa vaurioista kuljettajalle & myyjälle välittömästi. 

 

PERUUTTAMINEN JA PALAUTUSOIKEUS: Asiakaalla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta, kun sopimus on syntynyt.  Kaikilla tuotteilla on kuitenkin normaali valmistervirhetakuu. Myyjä voi vapautua takuuvastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai vaurio johtuu tapaturmasta, virheellisestä käsittelystä, käytöstä, säilytyksestä tai muusta asiakkaan tekemästä virheestä tai huolimattomuudesta. Asiakkaan tulee ilmoittaa vaurioista myyjälle välittömästi. Myyjä ei vastaa myöskään vahingoista, jotka aiheutuvat heidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisesta tekijästä, kuten sota, luonnonmullistus, vienti- tai tuontikielto, viranomaispäätös, yleisen liikenteen tai energiajakelun häiriintyminen, työselkkaus tms este. 

REKLAMAATIOT: Mahdolliset reklamaatiot tulee tehdä välittömästi, viim. 7 vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Vialliset tuotteet tulee palauttaa alkuperäispakkauksissaan. Hyvitykset ratkaistaan tapauskohtaisesti. Vähintään 10 % toimitetusta erästä tulee olla viallisia, jotta reklaamaatio-oikeus on voimassa. Toimittajalle tulee antaa kohtuullinen aika viallisten tuotteiden aiheuttajan selvittämiseksi. Ns. piilevien virheiden osalta yli 6 kk vanhoille toimituserille ei myönnetä hyvityksiä.